AVALUACIÓ
 
Ei!! esteu fent un bon treball!!, però potser el podrieu fer encara una mica millor i deixar bocabadat a aquest babau d'aquí sota, mireu aquesta graella i si cal arregleu alguna cosa per tal de tenir un excel.lent en tot.
  Aprovat Notable Excel.lent
Organització del grup Hem treballat junts sense barallar-nos A estones hem treballat junts Hem treballat molt bé junts Ens hem ajudat entre tots i per això ha sortit un bon treball
Imatges/fotografies Hem posat algunes imatges Hem posat imatges d'aqüeductes i termes Hem posat bones imatges adequades a cada diapositiva Hem posat a cada diapositiva una imatge de qualitat i adequada per fer comprendre millor el que voliem explicar.
La redacció Hem escrit frases explicant les coses Ens hem repartit les diapositives i cada un ha escrit una frase. Ens hem posat d'acord en què voliem explicar i ho hem escrit a les diapositives

Ens hem posat d'acord i hem redactat frases curtes i clares a cada diapositiva.

Hem repassat l' ortografia i la mida de la lletra perque tothom ho pugués llegir

Continguts Ara sabem qui eren els romans i algunes de les coses importants que van fer Ara sabem millor qui eren els romans i que van fer unes construccions importants relacionades amb l'aigua Ara sabem qui eren els romans i la importància de la seva cultura i quines construccions es conserven encara i perquè servien. Som capaços d'explicar amb tot detall com és un aqüeducte i una terma, qui les va construir, quan, i per a què servien.

Importància de l'aigua

 

Sabem com arribava l'aigua a les cases a l'epoca dels romans

Ara sabem millor la importància que té l'aigua per a les persones i com arribava a les cases dels romans

Ara sabem per a què servien els aqüeductes, d'on provenia l'aigua i com arribava a les cases per millorar les condicions de vida dels romans

 

Ara som capaços d' explicar-ho tot sobre les termes, els aqüeductes i la importància del que van construir els romans a la nostra ciutat .

Sabem on hi ha una terma i/o un aqüeducte aquí a Tarragona i podem explicar per a que servien amb tot detall.

El temps Hem fet una bona part del treball, però no l'hem pogut acabar Hem acabat el treball, però no l'hem enviat Hem acabat el treball i el portarem al Club dels Tarraconins. Hem acabat a temps, hem pogut repassar-lo tot il'hem enviat amb totes les dades.
Voleu dir que us en sortireu
de fer aquesta WebQuest?